Eigen ontwerp

Bij ons kun je je eigen ontwerp, design, foto of logo omtoveren tot een prachtige puzzel. Dankzij onze jarenlange ervaring in kartonnage en drukwerk is je aanvraag bij ons in goede handen. Hoe gaat het vervaardigen van je eigen puzzel in zijn werk? Bekijk hieronder het stappenplan!

  • Stap 1: Via onze contactpagina kun je met ons contact opnemen om je wensen voor de puzzel te bespreken. Zo vernemen wij graag de oplage en het aantal stukjes van de puzzels. Natuurlijk ben je ook welkom op de drukkerij in Purmerend of in Amsterdam waar de puzzels geproduceerd worden.
  • Stap 2: Je kunt je bestand bij ons aanleveren (in PDF) die wij uiteraard controleren.
    Hulp nodig bij het ontwerpen? In Purmerend beschikken wij over een professionele ontwerp studio.
  • Stap 3: Je ontvangt van ons een proefdruk van de puzzel, na bevestiging wordt het productieproces in gang gezet. Wil je komen kijken bij het drukken? Je bent van harte welkom in Purmerend.
  • Stap 4: Levertijden gaan bij ons altijd in goed overleg! Wij houden rekening met jouw wensen. Gemiddelde levertijd van een puzzel bedraagt 2-3 weken na ontvangst digitaal bestand. Is er haast bij? In overleg is er veel mogelijk.

De puzzels worden per stuk verpakt in een bijpassende verpakking met opdruk van de puzzel op de bovenkant. Op deze manier is het niet alleen leuk om de puzzel te maken maar ook om hem te bewaren!

Huidige product specificaties:
Puzzel 60 stukjes: 22 x 31 cm
Puzzel 100 stukjes: 22 x 31 cm
Puzzel 1000 stukjes: 44 x 68 cm
Oplage: Minimaal 100 ex. maximaal 1000 ex.